Disse farver skal du bruge for at skabe en wellnessoase på badeværelset

08 februar 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Skal du til at have ordnet dit badeværelse, er det også en god ide, at du ser på, hvilken farve du vil have på væggene. Det kan nemlig være med til at fuldende looket på dit badeværelse og sørge for, at det bliver den wellnessoase, som du drømmer om. 

Men hvilken farve skal du så lige vælge? Det er en god ide, at du vælger en grøn eller blålig nuance, der sender tankerne i retning af hav og vand. Det kan for eksempel være en lys blå eller en støvet grøn. Det er også rolige farver, der hjælper dig med at slappe af, når du ligger i badekarret. 

Vil du gerne have et professionelt firma til at male for dig, og bor du på Østerbro, kan du for eksempel se nærmere på maleroesterbro.dk. Det er et stor firma, der har meget erfaring på området. Bor du ikke på Østerbro, har de filialer i det meste af landet, som du kan henvende dig til. 

maler østerbro

Tænk maling ind fra start af

Når du går i gang med at redesigne dit badeværelse, kan du godt komme til at glemme farven på dine vægge lidt. I det tilfælde kommer du derfor til at udsætte at vælge farven, til du egentlig har fundet ud af, hvordan resten af badeværelset ser ud.

Det vil dog være en dårlig ide. Hvis du sørger for at tænke farven ind fra start af, kan du få en langt bedre helhed i rummet. Dermed kan du skabe et langt mere helstøbt rum. Samtidig kan du med maling på væggene slippe for det lidt kliniske look som et badeværelse hurtigt kan få, hvis væggene er hvide. Med farve på væggene skaber du et langt mere personligt rum, og det er jo typisk det, som du gerne vil, når du redesigner dit badeværelse for at gøre det til en wellnessoase. 

Flere Nyheder