Det skal du have styr på, inden maleren kommer

09 februar 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Har du hyret malere til at komme, har du sikkert styr på, at du selv skal sørge for at gøre klar, inden de kommer. Men hvad er det helt præcist, som du skal have styr på, inden de kommer? Det kommer vi ind på her. 

Vi er blevet inspireret til artiklen af malerkalundborg.dk. Det er et malerfirma med mange års erfaring, der kan tage rundt til dig, der bor i Kalundborg eller i nærheden af byen. De har dog også en række andre afdelinger, som du kan henvende dig til, hvis du bor andre steder i landet. 

1. Tømme rummet for møbler 

Inden du skal have malet, er det først og fremmest vigtigt, at du sørger for at få tømt rummet for møbler. Det kan selvfølgelig være et kæmpe arbejde, hvis du har mange møbler og ting derinde, men du kan se det som en mulighed for at få sorteret i dine ting. Der er sikkert mange af dine ting, som du ikke bruger lige i øjeblikket. 

maler kalundborg

2. Dække af

Når du har fået fjernet alt det, der kan fjernes fra rummet, skal du have dækket af. Det gælder både store møbler, som du ikke havde mulighed for at flytte, og for eksempel gulvet, som du jo ikke har lyst til, at der drypper maling på. Selvom det lyder som stort arbejde at dække af, er det dog hurtigt klaret med de rette remedier. 

3. Rengøre de overflader, der skal males 

Til sidst skal du sørge for at gøre de overflader, der skal males, rene. Det vil typisk være væggene, men kan selvfølgelig også være loftet, vinduerne eller dørene. Grunden til, at du skal gøre rent, er, at der selvfølgelig ikke må sidde støv eller andet snavs på væggene. I det tilfælde kommer der jo et lag af maling henover, og du får derfor ikke et lige så pænt resultat. 

Flere Nyheder