Derfor skal du fyre med træpiller

05 december 2019
admin

Hvis du er en af de boligejere, som er udstyret med en brændeovn, så nyder du måske og de kolde vintermorgener, hvor der kan tændes op i brændeovnen. Det er både med til at sprede en hyggelig stemning, og så er det en effektiv måde at opvarme din bolig på. Som brændevognsejer ved du nok også, hvordan der er løbende vedligeholdelse, som følger med en brændeovn. Det gælder både ift. at fjerne aske, sod og at anskaffe sig det materiale, som man vil fyre med. For nogen har de rig mulighed for at bruge brænde, hvis de ejer en grund med mange træer, som kan bruges til formålet. Omvendt kan det også være, at du skal ud og investere i det i et byggemarked. Der er dog god grund til at kigge efter træpiller, hvis du skal have noget at fyre med, som både er miljøvenligt og som er godt for pengepungen. 

I dag er det muligt at købe flere typer træpiller, som er CO2-neutrale – og det er ikke helt uvæsentligt, når der er fokus på, hvordan vi mennesker, er med til at påvirke miljøet. Derudover er det en nem måde at fyre med, da de et lette at antænde, modsat almindeligt brænde, som kan kræve lidt ekstra erfaring. Træpiller findes desuden også med 100 % rent savsmuld. Det kan derfor også give god mening at lave skiftet til træpiller, hvis du i dag bruger andre materialer til at fyre op med.

Hos Hesselager Energi finder du mange gode muligheder for forskellige træpiller. Du kan nemt og hurtigt få leveret et godt og solidt lager hjemtil, hvis du ønsker at få fylde brændelageret godt op. Du vil opleve, hvordan træpillerne er utrolig nemme at håndtere både ift. opbevaring, og når de skal bruges i din brændeovn. Du kan finde dem her.  

Flere Nyheder