At være samlet i en sofa

13 august 2018
Anders Lundtang Hansen
At være samlet i en sofa

Hvor samles familien mest? Det gør den i de tilstødende gemakker med de bløde omgivelser, som oftest har en sofa, og det er der en god grund til.

Selvom det er dejligt at samles om en middag ved middagsbordet, så ser mange af os frem til den efterfølgende ceremoni i sofa-gruppen, hvor man lader skuldrene falde ned og taler mere uformelt sammen, fordi sidder mere komfortabelt og afslappet.

En sofa med sit sofabord og måske en tilhørende lænestol er for både par og singler dét sted, hvor man ynder at trække sig tilbage og falder ned efter en hård arbejdsdag og eventuelt snakker om, hvad der er sket i ens liv på det seneste.

Her trækker man også gerne et brætspil frem til hygge med vennerne eller familien, eller man kan finde en egnet film frem i hjemmebiografen foran sofaen eller se den afgørende sportsbegivenhed på storskærmen derhjemme i de bedste omgivelser.

Derfor findes der selvsagt mange former for sofaer derude: Der findes de nok mest genkendelige, hvor de er formet i én vinkel og har alt fra to til mange pladser at sidde i, mens man sidder skulder mod skulder.

Så findes der hjørnesofaer med chaiselong, hvor der er større mulighed for at komme hinanden ved, da man netop har større chance for at kigge hinanden i øjnene – og dette bliver endnu mere forstørret med en u-sofa, der netop er kendetegnet ved en form som bogstavet “U”, hvor der er en længe mere tilbygget.

Ja, der findes jo sågar sovesofaerne, hvor en sofa pludselig har flere udfoldelsesmuligheder end blot at sidde i. Så har man et multifunktionelt møbel.

Men trods de mange fordele ved en sofa, så findes der råd og vejledning hos billigesofaer.dk til, hvordan du anskaffer dig den rette sofa til dine behov, uden at du skal gå hen og blive fattig af købet, men stadig får dine specifikke krav til en sofa opfyldt.

Flere Nyheder