Altanmøbler – det ultimative tilbehør til by-altanen

25 oktober 2017
Astrid Pedersen
Altanmøbler - det ultimative tilbehør til by-altanen

De fleste indehavere af en ejerlejlighed er glade og lettede over at slippe for alt det besvær, der kan være ved at have eget hus: Rensning af tagrender, isolering af vægge, lægning af tagpap og så det enorme arbejde med snerydning, græsslåning, klipning af hæk og andet, der følger med, hvis man tilmed har en stor have og en terrasse. Men i de lyse sommeraftener kigger mangen lejlighedsbeboer misundeligt efter husejeren, som har sat havemøblerne frem, tændt op i grillen, og måske pyntet op med stemningsskabende lanterner omkring familiens udendørs aftensbord. Det er her, husejerens hårde arbejde endelig lønner sig, og giver ham en glæde, lejlighedsbeboeren aldrig vil kunne få glæde af. Eller kan han?

Skab stemning med komfortable altanmøbler

I disse år vælger flere og flere ejere og andelshavere at føje flere kvadratmeter og øget værdi til deres bolig ved at få sat en altan op. Med en altan kan man, selv om man bor midt i byen, få del i fornøjelsen ved at sidde udenfor, og samtidig være på sin egen grund. Og med komfortable altanmøbler kan man sidde hele dage og aftener og slikke sol, drikke vin, grille bøffer og i det hele taget nyde udelivet på næste lige fod med husejeren.

Lagerfoto-id: 571549855

Altanmøbler bør kunne holde til at stå ude hele året, især hvis du har en lille lejlighed, og ikke orker at skulle have dem stående indenfor eller at skulle slæbe dem på loftet eller i kælderrummet, når sommeren er ovre. Det kan anbefales at vælge altanmøbler i for eksempel teak, som er et utroligt slidstærkt og vejrbestandigt materialer, uanset om du vælger at behandle det med olie eller ej. Vælg et design, som er til at sidde behageligt i, samtidig med at det kan stå på altanen uden at optage for megen plads, så der bliver trangt. Et sæt gode klapstole og et folde-ud bord i høj kvalitet gør sig glimrende som altanmøbler – især hvis du samtidig gerne vil have plads til planter på din altan.

Flere Nyheder